Αποτοξίνωση Δέρματος

29.00

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο προστασίας και άμυνας. Είναι ένα αισθητήριο όργανο. Χρησιμεύει στη θερμομόνωση του οργανισμού μας, εκκρίνει και αποβάλλει ουσίες. Το δέρμα παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην εξάλειψη τοξινών και υποβοηθά τα νεφρά στο έργο τους.
Το δέρμα απομακρύνει τα απόβλητα αυτά που ταξινομούνται ως κρύσταλλοι. Αυτά είναι διαλυτά σε υγρά και απεκκρίνονται με τη μορφή ιδρώτα μέσω των ιδρωτοποιών αδένων. Τα κρύσταλλα είναι τα υπολείμματα του μεταβολισμού τροφών πλούσιων σε πρωτεΐνη, όπως το κρέας, το ψάρι, τα αυγά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα όσπρια και τα δημητριακά. Το ουρικό οξύ και η ουρία είναι μέρος της ομάδας των κρυστάλλων.
Οι κρύσταλλοι μπορεί επίσης να προκύψουν από την υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης ή πολύ όξινων τροφίμων. Άλλοι τύποι αποβλήτων και τοξινών αποβάλλονται από το δέρμα με τη μορφή εξανθημάτων.
 Η αποτοξίνωση του δέρματος είναι απαραίτητη, γιατί μας δίνει μία επιδερμίδα υγιή εσωτερικά και εξωτερικά, και επαναφέρει την χαμένη λάμψη. Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τις δερματικές παθήσεις.

 

 

Συνιστώμενη δόση

,

Close menu