Αποτοξίνωση Αναπνευστικού

20.00

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ
Το αναπνευστικό σύστημα, οι πνεύμονες και οι βρόγχοι, απομακρύνουν τοξίνες κυρίως με τη μορφή διοξειδίου του άνθρακα. Επίσης, είναι πιθανό να αποβάλλουν φλέγμα.
Οι υγιείς μεμβράνες των κυψελίδων των πνευμόνων δεν αφήνουν στερεά απόβλητα να διεισδύουν. Ωστόσο, λόγω των συνεχών ερεθισμών από μολυσματικά μικρόβια και άλλες ερεθιστικές ουσίες, οι κυψελίδες μπορεί να γίνει πορώδεις και να ενεργήσουν ως έξοδος κινδύνου για τις τοξίνες που το ήπαρ, τα νεφρά και ο εντερικός σωλήνας δεν κατάφεραν να εξαλείψουν.
Αυτές οι ουσίες μεταφέρονται με τη ροή του αίματος στους πνεύμονες και τους βρόγχους, διαπερνούν τις κυψελίδες και αποβάλλονται σαν φλέγμα. Αυτό το φλέγμα δεν αποτελείται μόνο από τα μικρόβια και τα προϊόντα της δραστηριότητάς τους, αλλά περιέχει και απόβλητα που προκύπτουν από την ανεπαρκή πέψη και την απέκκριση.

Το detox για το αναπνευστικό σύστημα απομακρύνει τυχόν φλεγμονές και τοξίνες με αποτέλεσμα να το επαναφέρει και να το διατηρεί υγιές καθώς και να επιτυγχάνεται σωστά η λειτουργία της αναπνοής.

 

 

Συνιστώμενη δόση

,

Close menu