Βάμμα για ημικρανίες

14.00

Η ημικρανία είναι ένα σύνθετο νευρολογικό πρόβλημα, που ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους και συχνά επηρεάζει έντονα την ποιότητα ζωής τους, ενώ σπανιότερα μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία τους γενικότερα.
Η συνηθισμένη μορφή ημικρανίας εκδηλώνεται με ισχυρό πονοκέφαλο, συνήθως στη μία πλευρά του κεφαλιού. Χωρίς θεραπεία μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες έως λίγα εικοσιτετράωρα, συνοδεύεται μάλιστα συχνά από ναυτία και εμετούς. Ο πόνος γίνεται αισθητός σαν να χτυπά μαζί με το σφυγμό μέσα στο κεφάλι. Το φως, οι ήχοι και οι μυρωδιές γίνονται ιδιαίτερα ενοχλητικά και ο πάσχων δεν μπορεί να συνεχίσει τις κανονικές του δραστηριότητες. Μπορεί να συνυπάρχουν ίλιγγος, μυϊκοί πόνοι, μειωμένη πνευματική απόδοση, αλλαγή διάθεσης, υπνηλία, διάρροια, πολυουρία, παροδικά πρηξίματα, υπερβολική ευαισθησία του δέρματος στο άγγιγμα, χλόμιασμα ή ξάναμμα.

Οι φυσικές σταγόνες για την καταπολέμηση των ημικρανιών είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να απορροφήσει ο οργανισμός όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων,να ανακουφιστεί και να χαλαρώσει το νευρικό σύστημα ,όπως και να μειωθεί  το άγχος και η υπερένταση.  Περιέχει εκχύλισμα από τανατσέτο, πασιφλώρα, λεβάντα και χαμομήλι μέσα σε αιθυλική αλκοόλη.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ρίχνουμε 20 σταγόνες σε λίγο νερό 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε.

Close menu